Svårt eller lätt? Billigt eller dyrt?

admin Uncategorized

Hard & Easy buttonsOm man idag har ett företag eller håller på att starta ett så är en hemsida i stort sett nödvändigt att ha för att hänga med. Men man kanske inte vet hur det går till och om det är lätt eller svårt? Vad behöver man ha för att komma igång? Vad kostar det att skaffa en hemsida?

Förr i tiden var det en stor utmaning att göra det men idag är det relativt enkelt och inte alls så dyrt. Ta ett exempel som Face Book. Den gjorde det super enkelt för att se till så att tusentals människor kunde kopplas samman. Idag är det dessutom enkelt att surfa på webben i sin smartphone och liknande.

Det finns en hel del webbplatser som har framkommit under de senaste åren som gör att man kan bygga webbplatser utan att veta hur man koda. Dessa programmerade webbplatser är byggda med programvara så nu kan man bokstavligen bara använda musen och dra ett bildspel, ett block av text, bilder, video, in på webbplatsen. Man kan sedan infoga text, ladda upp sina egna bilder, infoga sina egna videor och klicka på publicera. Det är allt.

När allt kommer omkring, har man fått lära sig att om något är för bra för att vara sant, är det antagligen inte, eller hur?

Tja, det är en bra tumregel, men inte alltid fallet.

När det gäller att lära sig hur man bygger en webbplats från grunden, så är det definitivt inte fallet.

För allt man kommer att behöva investera är tid för att skapa sitt eget innehåll och ladda upp saker. Men de dagar då endast super tech genier kan bygga webbplatser är långt borta. Idag finns en hel del förenklingar för att göra hemsidor som dessutom är gratis. Ta till exempel WordPress som tas upp i nästa artikel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *